Motorrijlessen

SMALL

€ 850,-

10 motorrijlessen
Praktijkexamen AVB
Praktijkexamen AVD
Advies

MEDIUM

€ 1050,-

15 motorrijlessen
Praktijkexamen AVB
Praktijkexamen AVD
Advies

PRO

€ 1295,-

20 Motorrijlessen
Praktijkexamen AVB
Praktijkexamen AVD
1 Theorie-examen

Losse prijzen Motorrijles Bavel

Intake-les 50 minuten – gratis
Praktijkles Motor (A) 50 minuten – €50,-
Praktijkexamen AVB – €135,-
Praktijkexamen AVD – €255,-
Theoriepakket (theorieboek, digiboek en 10 uur examentraining) – €65,-
Motor Experience (informatie, zie onderstaand) – €165,-

Motorrijles Bavel

Bavel is een dorp in de gemeente Breda, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Bavel ligt ten zuidoosten van Breda in de gemeente Breda.

Motorrijles proefles in Breda aan bij Rijschool Les4You Motor rijles motorrijbewijs te halen verantwoordelijk deelnemen aan het verkeer.

Autorijschool, Motorrijschool Proefles

Vraag nu je proefles in Breda aan bij Rijschool LES4YOU. Als je na de proefles besluit om verder te lessen dan hoef je niks te betalen. Door deze proefles kan ik jouw niveau bepalen en aan de hand daarvan kiezen wij samen met jou een lespakket. Er is er altijd wel één die goed bij jou past. Heb je interesse in een proefles in Breda? Vul dan meteen het aanvraagformulier in!

Flexibele lestijden Autorijschool en Motorrijschool

Rijschool LES4YOU hanteert flexible lestijden, zo is het ook mogelijk om in de avond of in het weekend te lessen. Omdat het steeds drukker wordt in het verkeer is ons advies om ook overdag en doordeweeks te lessen. Graag willen we dit toelichten tijdens een intakegesprek of proefles. Heb je nog meer vragen over het nemen van een autorijles of over rijschool LES4YOU?

Motor experience dag

Heb je nog nooit kennis gemaakt met motorrijden maar is dit iets wat je eigenlijk wel zou willen. Dan is de Motorexperience dag de ideale manier om ervaring op te doen. Motorrijden wordt steeds populairder in Nederland. Om de stap naar het motorrijden te verkleinen kun je bij Les4you op een leuke speelse manier een dag ervaring opdoen. Speciaal voor degenen die in een rustige omgeving eens een dagje plezier willen hebben op de motor organiseren we tijdens de zomermaanden regelmatig een Motorexperience dag.

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Tijdens deze dag van 10.00-13.00 uur of van 13.00-16.00 uur (3 uur) leggen we je stap voor stap uit hoe het motorrijden in zijn werk gaat. Er zal je vertelt worden waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden. Dit zul je vervolgens in de praktijk oefenen op een motoroefenterrein. Dit betekent dat het niet op de weg zal plaatsvinden en dus vrij van verkeer. Hierdoor kun je op je gemak de motor leren kennen.

Na deze dag beheers je de basisvaardigheden van het motorrijden. Je leert onder andere op- en terugschakelen, scherpe bochten maken en een snelle slalom. Voor jas, handschoenen en een helm wordt gezorgd. Zelf dien je te zorgen voor een stevige broek en schoeisel. Voor de hygiëne is een helmmuts verplicht, deze is bij ons verkrijgbaar voor €9,50.

Ervaar zelf de Motorexperience dag zonder verdere verplichtingen voor €150,00. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom voor een dagje plezier op de motor tijdens de Motorexperience dagen.

· Na de Motorexperience dag haal je sneller je rijbewijs!
· Leuk als cadeau

Cadeautip

Wil je deze dag plezier op de motor niet alleen ervaren, maar met iemand anders delen? Of wil je iemand verrassen met deze dag? Dan is de Motorexperience dag het perfecte cadeau om weg te geven. Schaf hiervoor bij Les4you een cadeaubon aan en maak een ander blij! Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact met ons op via info@les4you.nl of bel naar 06 – 24 59 54 99.