GESLAAGD

Zie ook: Facebook

Januari 2023

Ido – Nummer 1 aanrader in Breda! Rijlessen waren altijd gezellig en informatief met Ahmed, wat toch wel gemist gaat worden. Als er problemen zijn of iets mis gaat regelt Ahmed het altijd zo snel mogelijk, je hoeft je daar nooit zorgen om te maken. Super fijne ervaring gehad en zeker niks te klagen, dankjewel Ahmed!

December 2022

Gea – Afgelopen woensdag geslaagd voor mijn AVD. Super fijne motorrijlessen gehad bij Ahmed. Duidelijke uitleg heel geduldig! En altijd heel spontaan en gezellig. Na je les uitleg wat er wel en niet goed ging en waar je aan moet werken op een positieve manier. Bij binnenkomst en na je les krijg je altijd wat te drinken aangeboden in zijn gezellige loods/huiskamer. Kortom een topinstructeur die ik iedereen kan aanbevelen!
Taco – Geweldige rijschool. In één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs, zowel AVB als AVD. Na verschillende ervaringen bij rijscholen ben ik bij Ahmed terecht gekomen. Hij maakt tijd voor je en reageert altijd snel op je vragen. Ook na de les is er altijd nog tijd om even je vragen te stellen, onder het genot van een kop koffie. Ik voelde mezelf altijd op het gemak, waarbij ik nog eerder het gevoel had dat ik gezellig met vrienden aan het rijden was, dan nog aan het lessen. Als je nog twijfelt, of je zoekt toch meer bij ‘grote rijscholen’, zou ik sowieso eerst Les4You bellen.

Oktober 2022

Mimi – Geweldige rijschool! Denkt altijd met je mee en met alles in 1x geslaagd! Altijd super leuke lessen gehad en ging altijd met heel veel plezier! Ahmed enorm bedankt voor de leuke tijd tijdens de opleiding en tot ziens bij de motorclub

Boyd – Top vermaakt met lessen hier. Bijna jammer dat ik geslaagd ben en niet meer hoef te lessen. In alle rust, zonder stress opwerken naar je examen. Dikke aanrader!

Mei 2022

Jakou – Top rijschool! Hele leuke rij instructeur. Die duidelijk is en zegt waar het op staat. In 1 keer geslaagd dus helemaal super.
Amanda – Super naar mijn zin gehad! Duidelijke instructies en gewoon super gezellig om hier te lessen. Motorrijbewijs is binnen

Anouk – Fijne rijschool waar goed en duidelijk les wordt gegeven. Lessen zijn flexibel in te plannen, wat erg fijn is. Bedankt voor de lessen Ahmed!