Aanhangwagenrijbewijs

Wil je graag je aanhangwagenrijbewijs halen, zodat je snel de weg op kan met een aanhanger? Kom dan snel een rijopleiding volgen bij les4you. al jaren behoren wij tot de top van het zuiden als we kijken naar het slagingspercentage. Les4you is een van de beste rijscholen in breda en omgeving om snel en voordelig je aanhangwagenrijbewijs te halen. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op een ontspannen en leuke manier leert rijden met een aanhangwagen. Graag tot ziens bij les4you!

Rijopleiding voor aanhangwagenrijbewijs

Wanneer je een rijopleiding voor een aanhangwagenrijbewijs komt volgen bij les4you dan kun je kiezen voor een lange lesdag of voor kortere lessen over meerdere dagen. Tijdens deze rijopleiding lees je alles omtrent het rijden met een aanhangwagen. Je leert veilig rijden binnen de bebouwde komen, buiten de bebouwde kom en op de snelweg. Op de snelweg leer je ook alles omtrent in- en uitvoegen met een aanhangwagen. Verder leer je alles over bijzondere verrichtingen en het rijden met navigatie. Tenslotte leer je ook hoe je een aanhangwagen kan aan- en afkoppelen. ook dit kan tijdens je examen getoetst worden.

Les van ervaren instructeurs

Wanneer je je aanhangwagenrijbewijs bij les4you wil halen, dan weet je zeker dat de rijopleiding van het beste niveau is. Alle instructeurs die bij ons werken hebben jarenlange ervaring met het geven van rijlessen en rijexamen doen. Op deze manier weten ze alles en kunnen ze je het beste begeleiden. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier leert rijden met een aanhangwagen. Wil je meer informatie over het behalen van je aanhangwagenrijbewijs van les4you? Neem dan snel contact met ons op!

Praktijkexamen aanhangwagenrijbewijs

Wanneer je een aanhangwagenrijbewijs wil halen dan heb je hiervoor alleen een praktijkexamen nodig. Let wel op: om examen te doen moet je al in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B, ook wel het autorijbewijs. Tijdens het examen let de examinator op de volgende onderdelen: bijzondere verrichtingen, kijkgedrag, inhalen op de snelweg, in- en uitvoegen op de snelweg, rijden op kruispunten en rotondes, voorrang verlenen en de algehele beheersing van de auto in combinatie met de aanhangwagen. Verder wordt ook je kennis gecheckt en worden je ogen kort getest.

Start vandaag nog met je aanhangwagenrijbewijs

Zie je het al helemaal voor je? jij met een aanhanger achter je auto? kom dan snel je aanhangwagenrijbewijs volgen bij les4you! Je kunt je aanmelden door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar 06-24595499. voordat je het weet heb je jouw eerste les met aanhangwagen! wij heten je graag van harte welkom. neem nu direct contact op voor de beste rijschool van het zuiden!

Prijzen aanhanger rijles Breda

Intake-les 90 minuten   –  € 75,-
BE rijles 60 minuten   –  €70,-
Praktijkexamen CBR BE   –  €225,-
Handig theorieboek   –  €25,-

Aanhanger dagopleiding – € 625,-

Intake-les 90 minuten
5 uur rijles 60 minuten
Lunch
Praktijkexamen CBR