Autorijlessen

SMALL

€ 1195,-

20 rijlessen
Praktijkexamen
Advies
GEEN Theorie-examen

MEDIUM

€ 1850,-

30 autorijlessen
Tussentijdse toets
Praktijkexamen
Advies

PRO

€ 2750,-

45 Autorijlessen
Tussentijdse toets
Praktijkexamen
Advies

Losse prijzen autorijles Breda

Intake-les 50 minuten – GRATIS
Praktijkles Auto (B) 50 minuten – € 55,00
Tussentijdse toets – € 225,-
Praktijkexamen Auto (B) – € 270,-
Theoriepakket (theorieboek, digiboek en 10 uur examentraining) – € 65,-

Autorijschool, Motorrijschool Proefles

Vraag nu je proefles in Breda aan bij Rijschool LES4YOU. Als je na de proefles besluit om verder te lessen dan hoef je niks te betalen. Door deze proefles kan ik jouw niveau bepalen en aan de hand daarvan kiezen wij samen met jou een lespakket. Er is er altijd wel één die goed bij jou past. Heb je interesse in een proefles in Breda? Vul dan meteen het aanvraagformulier in!

Flexibele lestijden Autorijschool en Motorrijschool

Rijschool LES4YOU hanteert flexible lestijden, zo is het ook mogelijk om in de avond of in het weekend te lessen. Omdat het steeds drukker wordt in het verkeer is ons advies om ook overdag en doordeweeks te lessen. Graag willen we dit toelichten tijdens een intakegesprek of proefles. Heb je nog meer vragen over het nemen van een autorijles of over rijschool LES4YOU?

2toDrive

Beginnen van 16,5 jaar

1 november 2011 is de startdatum van 2toDrive. Bij deze proef mag je al beginnen met het volgen van je rijlessen vanaf 16,5 jaar. Echter mag je al theorie-examen doen vanaf 16 jaar. Wij raden je aan om dat dan ook alvast te doen. Zodra je 17 jaar bent geworden, mag je praktijkexamen doen. Als je geslaagd bent voor je rijbewijs mag je tot de dag dat je 18 jaar bent geworden alleen rijden onder begeleiding van een zelf opgegeven coach. Je mag maximaal 5 coaches opgeven en deze moeten dan voldoen aan de volgende eisen:

  • De coach moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een personenautorijbewijs (rijbewijs B)
  • De coach minimaal 27 jaar oud zijn;
  • De coach mag in de vier jaar voorafgaand aan de aanvraag geen strafrechtelijke veroordelingen voor verkeersovertredingen hebben gehad;
  • De coach mag in de vier jaar voorafgaand aan de aanvraag geen alcoholcursussen of  gedragscursussen hebben gehad;
  • De coach mag in de vier jaar voorafgaand aan de aanvraag geen onderzoeken naar de rijvaardigheid of rijgeschiktheid opgelegd hebben gekregen door het CBR;
  • De coach mag niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen tijdens het begeleiden;
  • De coach moet een geldig rijbewijs kunnen tonen